Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Николета Лозанова: Аз съм търсачка на обич

отпечатай новината

16.07.2010 16:20 | Видян 10509 пъти

Николета Лозанова: Аз съм търсачка на обич

 Плеймейтката Николета Лозанова твърди, че не е златотърсачка, за каквато я определят в публичното пространство. "Може би хората си мислят, че съм златотърсачка, защото повече ми гаджета са с възможности - и Жоро, и Ники..." (б.р. - Георги Славов и Ники Михайлов).

"Аз не съм тръгнала с набор на баща ми, те са млади момчета, които изглеждат много добре, мой тип са и аз съм била с тях от любов. А не защото имат пари и са ми дали да карам еди-каква си кола. Аз вечер не си лягам с колата и с парите им. Аз съм търсачка на обич“, твърди брюнетката в интервю за новия брой на списание "Максимум".

Николета Лозанова продължава излиянията си с думите, че я обижда поведението на момичетата в дискотеките. "Много са нахални тези златотърсачки - направо ме отвращават. Като си сложат късите поли и гърдите отвън, силикон в устните, косата до кръста и вече си мислят, че са кой знае какво“, отсича плеймейтката.

Мадамата твърди също така, че сама си изкарва хляба, макар че признава, че любимият й й помага финансово. „Щом има възможности, все пак аз съм хубава жена. Няма лошо да ми помага - може да ми направи подарък, това го приемам, ок, но не е задължително да е подплатен финансово. Утре мога да се кача в рейса и да се влюбя в обикновено момче“, заключва Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !