Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава я чакат сватба, момиченце и успешен проект

отпечатай новината

26.07.2010 10:00 | Видян 11361 пъти | Гласували 2

Десислава я чакат сватба, момиченце и успешен проект

Десислава бе гост в предаването на Маги Желязкова „Къщата на парите“. Там гадателката Ели Маринова бе специалната изненада за русата певица и Маги поиска Деси да зададе въпросите, които я вълнуват и да видят какво ще покажат картите Таро.

Оказа се, че според картите, на Деси й предстои сватба, бебе-момиченце и проект, който е много чакан и ще бъде успешен.  Десислава сподели, че има човек до себе си, че наистина отдавна мечтае за момиче и че наскоро е завършила албума си на испански и се притеснява как ще бъде приет той и ще се хареса ли на хората.

Гадателката успокои изпълнителката на „Искам те пак“ като й каза, че проекта й ще е определено успешен и бъдещето на певицата крие основно хубави изненади. Разбира се трудности ще има, но те само ще мотивират блондинката и ще направят успехите й още по-сладки и значими.

Десислава направи своя телевизия и не посмя в ефир да попита Ели Маринова какво я очаква в това й начинание. Затова след предаването „Къщата на парите“ се усамоти с гадателката и картите Таро показаха, че DSTV ще намери мястото си в сърцата на хората.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !