Спасиха Сашка Васева и Цуни с...

На мястото на Антон Стефанов трябваше да е Сашка Васева...

Класираха най-високоплатените звезди...

Писателката Джоан К. Роулинг оглави класацията на Форбс...

Мария: Първото, което гледа мъжът в жената, е лицето

отпечатай новината

28.07.2010 14:00 | Видян 7536 пъти | Коментари 2

Мария: Първото, което гледа мъжът в жената, е лицето

"Според мен първото нещо, което гледа всеки един мъж, това е лицето на една жена. След това е тялото, след това е начинът, по който е облечена и накрая интелект и т.н." - споделя фолк певицата Мария в интервю за Viewsofia.com.

"Първото нещо, което забелязах в съпруга ми, беше усмивката му, след това ръцете и винаги гледам дали обувките са чисти" - добавя тя. "Митко не беше като останалите мъже, които като ме видеха и се държаха неестествено. Беше много уравновесен, държеше се много спокойно и така възбуди интереса ми към себе си."

В интервюто Мария издава тайните си за съблазняване. "Имам си тези чисто женски номера – секси бельо, секси без бельо, просто по обувки, тона, с който говоря, погледа, който използвам, просто по бижута. Тонусът, усмивката, доброто настроение дори" - казва тя.

Това лято, конкретно за турнето на Пайнер, Мария иска да е изключително различна. "Наблегнала съм на модните тенденции. Ще бъда с много къси гащета в актуалните за лятото цветове, но няма да издавам повече."

Певицата заявява, че стилът и на обличане доста се е променил след раждането в положителна посока. "Сега изглеждам доста по-добре от годините, в които бях девойка. Промених се, вече показвам тялото си без да се притеснявам, защото тренирам усилено за него и мисля, че гледката е добра."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
02
сссс 29.09.2010 11:08ч.

ако мъжът гледаше лицето нямаше да се прежали и да те вземе.направо се чудя тоя как я целува с тази уста,която прилича на п...ка.

01
Мара 28.07.2010 21:19ч.

"Много мъ биеше страх кът дивойка, чи няма да мъ видят мъжиете от съм кинта и 20 и затуй риших да си сложа дупиту на усътъ, тъй на миене си да ми е спокойну. А онуй за интилекта ми го казаха, чи ие интилигентно и аз затвъ гу казах, ама и тъй ни разбрах за коко толкуз са дирът.... Иначи аз съм си сиекси бия. Той Митю биеше идинствения мъж дието ни си извъртъшие глъвъта на другата стръна кът мъ видиеше, за куко го праиха тия хора твъ и до ден днешиен ни могъ дъ си го убясния... От миене такъв сиекс съ изливъ-с гащи, биез гащи, вий Мара ни ще изпуснитиииииииии, убичъм въъъъъъ. Илатиииии мъ вижтиииии...."