Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Мария: Първото, което гледа мъжът в жената, е лицето

отпечатай новината

28.07.2010 14:00 | Видян 14906 пъти

Мария: Първото, което гледа мъжът в жената, е лицето

"Според мен първото нещо, което гледа всеки един мъж, това е лицето на една жена. След това е тялото, след това е начинът, по който е облечена и накрая интелект и т.н." - споделя фолк певицата Мария в интервю за Viewsofia.com.

"Първото нещо, което забелязах в съпруга ми, беше усмивката му, след това ръцете и винаги гледам дали обувките са чисти" - добавя тя. "Митко не беше като останалите мъже, които като ме видеха и се държаха неестествено. Беше много уравновесен, държеше се много спокойно и така възбуди интереса ми към себе си."

В интервюто Мария издава тайните си за съблазняване. "Имам си тези чисто женски номера – секси бельо, секси без бельо, просто по обувки, тона, с който говоря, погледа, който използвам, просто по бижута. Тонусът, усмивката, доброто настроение дори" - казва тя.

Това лято, конкретно за турнето на Пайнер, Мария иска да е изключително различна. "Наблегнала съм на модните тенденции. Ще бъда с много къси гащета в актуалните за лятото цветове, но няма да издавам повече."

Певицата заявява, че стилът и на обличане доста се е променил след раждането в положителна посока. "Сега изглеждам доста по-добре от годините, в които бях девойка. Промених се, вече показвам тялото си без да се притеснявам, защото тренирам усилено за него и мисля, че гледката е добра."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !