Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

И Гло с испанско гадже

отпечатай новината

31.07.2010 09:00 | Видян 17878 пъти | Гласували 1

И Гло с испанско гадже

Истинска испанска фиеста тресе Пайнер, шегуват се запознати с житието на фолк певиците в димитровградската фирма. След като в СЛАВА писахме за Мистър Испания Сезар, който изживя кратка авантюра с певицата на годината Преслава, ето че и Глория имала тръпка с мъж от същата държава.

Ако се вярва на мълвата тя даже се стяга за почивка в испанския курорт Майорка, където смята да прекара поне една седмица. Неотдавна тя се запознала с красив бизнесмен, който бил впечатлен от излъчването й, след като я слушал на участие в пиано бар в Слънчев бряг. Двамата веднага си разменили кординати и по-късно той поканил изпълнителката на вояж.

Дали ще се случи нещо повече между тях ни предстои да разберем.

Но някои недоброжелатели на русенската звезда, твърдят, че такъв чужденец просто не съществува. Примата наистина щяла да пътува до Палма де Майорка, но на гости на роден бизнесмен, който има къща там. Господинът отдавна имал мераци към Гло и неотдавна  успял да я спечели, като дори обещал да спонсорира новият й клип, който се очаква да е един от най-високобюджетните във фолк индустрията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !