Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Обама: Джеймс Уорлик да снима в Стъклен дом

отпечатай новината

02.08.2010 13:20 | Видян 4919 пъти

Обама: Джеймс Уорлик да снима в Стъклен дом

Белият дом е дал своето ОК, за да може да се изпълни мечтата на американския посланик в България Джеймз Уорлик. Той ще може да се снима като актьор в любимия си сериал Стъклен дом с височайшето разрешение на своя президент! Най-вероятно заставането му пред камера е въпрос на броени дни.

Уорлик, който скучае без жена си в София, докато тя е посланик на Щатите в Белград, отдавна сам призна за своята страст към поредицата на бТВ. Постави я на второ място в своята вечна лична класация след Отчаяни съпруги.

На специален прием, който даде в чест на екипа на сериала, дипломатът изненадващо сподели и своето увлечение по главния герой Камен, изпълняван от актьора Калин Врачански. Преди броени дни пък “кучката” от тв поредицата Яна Маринова придружаваше посланика на Обама на светско събитие. Сега предстои Уорлик да им стане пълноправен колега.

Това няма да бъде първият изненадващ ход на посланика. За разлика от предшествениците си, които спазваха налаганата от поста им дистанция и в изключително редки случаи се месеха в българския живот, Уорлик прави това непрекъснато и с неприкрито удоволствие.

Той посещава български министри, за да им иска сметка за преговори с трети страни, дава акъл на съдиите ни, хвали и хули правителството на Борисов според настроението си, позволява си дори да пуска банкови слухове в ефир. Разликата с класата на предишния американски посланик Байърли е огромна. След успешния си мандат в България той бе преместен на най-важния за Щатите дипломатически пост – първи дипломат в Москва. Уорлик едва ли ще получи такова признание, след като въпреки цялата му подривна дейност не успя да спре руските енергийни проекти.

Сякаш, за да отговори по достойнство на майтапа от американска страна, българското Външно министерство има намерение да прати в консулството ни в Чикаго не друг, а хумориста Шкумбата. Вчера сензацията бе оповестена от 24 часа, който цитира говорителката на министър Младенов. Официалната формулировка за подобно екзотично назначение гласи, че Туджаров добре познавал българската диаспора и имал близък контакт с местните ни гастарбайтери – предимно шофьори на тирове.

До момента в града на президента Обама наш консул е Лила Георгиева – щерка на актьора от Сатирата Ангел Георгиев, най-известна с голите си снимки, които сама бе пуснала в интернет. 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !