Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сесил и Мон Дьо влязоха в ожесточен спор в Студиото на „7-мо авеню”

отпечатай новината

04.08.2010 10:20 | Видян 4941 пъти

Сесил и Мон Дьо влязоха в ожесточен спор в Студиото на „7-мо авеню”

По темата – „Може ли да обичаме двама мъже едновременно?!”, влязоха в разгорещен спор еротичната водеща Светлана Терзиева – Сесил и екстравагантния Мон Дьо в студиото на новото предаване на „ТВ-7” – „7-мо авеню”! Друг участник в дискусията беше сексолога-семеен психотерапевт – рускинята Наталия Кобилкина от Института за взаимоотношенията между мъжа и жената.

Мон Дьо очакваше Сесил да се включи по темата по типичния за разкрепостените й схващания скандален стил, като признае, че бройката няма значение, още повече че изследванията на професионалния семеен-сексолог сочеха, че 50 % от жените „обичат” повече от 1 мъж /за България и Русия са изследванията! – б. а./, а заедно с мъжете процентите се покачват почти на 80 %!

Сесил обаче не отстъпи до края в оживения спор в Студиото на „ТВ-7” и новия свеж предобеден тв-блок „7-мо авеню”, като сподели, че винаги идва време, в което човек, ако уважава себе си, има опит и визия за живота и фокусира приоритетите си, може да си позволи ЛУКСА, във важен и съзнателен момент от живота си, да обича един единствен мъж, но той  трябва да е този, който заслужава да бъде обичан по начин, който повелява и Библията – истински, и припомни Първото послание на Апостол Павел,  към Коритяните, глава 13-та: "Любовта е дълготърпелива, пълна с благост, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее, не безчинства, не дири своето, не се сърди, зло не мисли, на неправда се не радва, а се радва на истина; всичко извинява, на всичко вярва, на всичко се надява, всичко претърпява."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !