Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кали отлита за Лондон

отпечатай новината

04.08.2010 14:20 | Видян 7386 пъти | Гласували 1

Кали отлита за Лондон

За своята първа среща с многобройната българска общност във Великобритания този уикенд заминва Кали. Новото попълнение на Музикална компания “Пайнер” ще пее в култовата механа “Див петел” по покана на в. “Будилникъ”.

Певицата вече два месеца е отседнала със семейството си в Слънчев бряг, където се спасява от летните жеги с морски разходки. Точно тук тя често среща и развълнувани наши сънародници, пристигнали от чужбина за своята лятна ваканция. Всички те уверяват певицата в правилния избор да направи решителната крачка и да избере “Пайнер” за своя компания.

Кали знае, че и в Лондон вече я очакват с нетърпение и затова трескаво подготвя своя репертоар за концерта. Една от новите песни “Хоризонтално-вертикално”, която ще бъде представена вече се нареди сред хитовете на това лято. Певицата не крие, че мелодията предизвиква истински бум навсякъде, където прозвучи и няма душа, която да не заиграе. В Лондон Кали ще представи и някои от емблематичните си песни през годините, между които 100 % ще бъде и хита “4:4:2″.

източник: planeta.tv

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !