Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Милко раздвоен между сцената и бостана

отпечатай новината

09.08.2010 17:20 | Видян 6806 пъти

Милко раздвоен между сцената и бостана

Лятото е един от любимите сезони за Милко Калайджиев, но това лято е особено горещо за него и цялата му фамилия. Певецът обяви, че тази година ще се посвети на аграрни емоции, които ще се опита да съчетае с концертните си изяви.

Не е тайна, че и Милко е подвластен на сезона на дините, защото се грижи за огромен бостан с дини край Свиленград. Като истински бизнесмен, той често наглежда плантацията и дава ценни съвети на “армията” от работници. Милко Калайджиев уверява, че неговите дини са едни от най-сочните, най-сладките и най-напращелите в региона.

През август певецът за малко ще напусне родния Свиленград, за да заведе фамилията край морето. И тази година Милко, съпругата му Марги и двамата близнаци Антонио и Алекс ще почиват на така любимото за тях Южното Черноморие.

Мустакът на Републиката често отскача и до съседна Гърция, където има много приятели и нови почитатели. Въпреки, че харесва златните плажове и островите на Гърция, този път той е заложил на Слънчев бряг, защото купонът там е най-голям.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !