Новият на Цеци Красимирова -...

Таутираната като комикс манекенка Цеци Красимирова се...

Гадже глези щерката на Глория с...

Дъщерята на Глория–Симона Загорова продължава да е...

Фенове клипираха песен на Десислава

отпечатай новината

10.08.2010 15:40 | Видян 4985 пъти | Коментар 1 | Гласували 1

Фенове клипираха песен на Десислава

Последната песен на Десислава „С острието поиграй“ до скоро нямаше клип. Почитатели на певицата били очаровани от песента „Изкефихме се на резкия завой от „Искам те пак“ към нещо по фокладжийско. ДесиСлава често го прави, но това е истинско попадение.“ – коментира Светослав Любенов. „Оказа се, че не само ние сме на това мнение.

Забелязахме хилядите почитатели във Facebook, които или коментират или публикуват песента на стените си, но със снимки или някакви семпли клипчета“. Това е инспирирало няколко младежи да се поровят из нета и да сглобят едно видео с кадри от други клипове. „Аз подбрах кадрите и клиповете, които да използваме, а за сглобяването и привеждане към краен резултат се погрижи Ангел Петков. Естествено той беше човека, който се зае с най-трудното по създаването.

Не е нещо изключително, но като за фенско видео стана доста добре и се надявам да се харесва и „употребява” с кеф от всички, които се радват на песента“ – споделиха Светлъо и Ангел. Самата Десислава бе много впечатлена: „Познавам и Светлъо, и Ангел - на първо място, много им благодаря за труда, те не веднъж са ми помагали. На второ място се радвам за клипа и че въобще песента „С острието поиграй“ се харесва от хората. Надявам се този клип да накара хората да слушат повече песента и тя да стане хит“. Десислава обеща на ентусиастите да завърти импровизираното видео в телевизията си DSTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
тодор 10.08.2010 18:23ч.

Интересно,защо за чалгия-простотия се използват думи като "clip", която е английска?Все пак чалгата е ромско изобретение,за чалга ползвайте ромски език.Нелепо е.Все пак английският език се използва в музиката,а всички знаят,че чалгата не е музика.....Тя е кръчмаро-балканско явление за простолюдието и ромите...