Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Сър Алекс: Бербо е гениален

отпечатай новината

13.08.2010 15:40 | Видян 4412 пъти

Сър Алекс: Бербо е гениален

Мениджърът на Манчестър Ю сър Алекс Фъргюсън засипа с похвали Димитър Бербатов след победата с 3:1 срещу Челси за Суперкупата на Англия ("Къмюнити Шийлд"), съобщи в. "Стандарт".

Българският нападател пък за пореден път отказа да приеме хвалбите за играта си и страхотния гол, който отбеляза в 92-ата мин. "Бербатов притежава невероятен талант. Не може да отречете качествата му - той е истински гений на моменти. Може би това ще бъде неговият сезон", заяви шотландецът след победата. "Всички се опитваме да помогнем на Димитър. Миналата година беше трудна за него, така че е важно той да вкарва голове. Надяваме се, че този сезон ще бележи повече", добави пък сръбският защитник на "червените дяволи" Неманя Видич.

В типичния си стил Бербо не отдаде толкова голямо значение на гола си. "За първи път бележа в мач за "Къмюнити Шийлд", така че това бе един добър мач за мен. Винаги е хубаво да вкараш във вратата на отбор като Челси, независимо как е станало попадението. Важното е топката да е във вратата на съперника", каза бившият капитан на България, който показа отлично взаимодействие с новото попълнение Хавиер Ернандес - Грахчето.

"Имаме страхотен отборен дух и сме като едно голямо семейство. Моят гол просто успокои всички, че печелим мача", добави "деветката" на Манчестър Ю, който миналия сезон отбеляза едва 12 попадения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !