Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Когато Ледената кралица се топи

отпечатай новината

15.08.2010 09:00 | Видян 7560 пъти | Гласували 5

Когато Ледената кралица се топи

Исландката Асдис Ран е футболна съпруга. Но за разлика от посестримите си, тя не е известна с мъжа си. А той с нея. Ако КЛЕТНИКЪТ Гардар Гунлаугсон беше българин, той щеше да се казва Генко Гинкин. Като знаменития мъж под чехъл от Под игото. За Асдис най-важно е собственото й Аз. Коли, дрешки, парцалки, сесийки.

Навършилата на 12 август 30 години блондинка е наричана Ледената кралица, но всъщност е гореща като лавата на вулкана Ейяфятлайокутл, пише в. Супер 19'. След снимките за няколко наши списания срещу компромисен хонорар за чипото й носле и едрия й кокал Асдис си направи футболен отбор. Без мъжа й. Непроизносим като Ейяфятлайокутл, той ходи с каскет и рога. А Асдис - ах, ах! Първо и почти едновременно гол и асистенция във вратата й записаха великите Христо Стоичков и Любо Пенев, които навремето бяха част от атомното нападение на ЦСКА, когато подводници като исландката на сушата нямаше. Естествено, това нападение нямаше да има същия блясък без Емо Костадинов.

Тихата вода е най-дълбока, затова и той пи от исландския гейзер. Светата троица на ЦСКА обаче не би струвала нищо без своя гуру Димитър Пенев. Сърцеведът от Мировяне ги е учил как се рита топката, как се хваща чашата и къде се гали жената. Тази романтична лексика едва ли е особено подходяща, защото неминуемо трябва в прав текст да отчетем, че чичо и племенник са баджанаци.
Аха, ето защо Гардар Гунлаугсон е бил резерва ЦСКА – просто титулярка е била жена му. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !