Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Теодора записа дует с DJ JERRY

отпечатай новината

16.08.2010 12:20 | Видян 4696 пъти

Теодора записа дует с DJ JERRY

Теодора е готова да изненада почитателите си с нова дуетна песен, която носи заглавието „Моят номер”. Парчето е съвместно с DJ JERRY и вече набира скорост в родните дискотеки, очертавайки се като един от летните хитове на 2010 г.

Примата на Diapason Records и атрактивният DJ са приятели от дълги години и често са разговаряли за техен съвместен проект. Държали да се появи подходящата песен, в която и двамата да могат да покажат себе си в най-добрата светлина. Така се родило парчето „Моят номер”, което е по музика на гръцкия композитор Фивос. За текста Теодора и DJ JERRY се довериха на талантливия текстописец Диян Георгиев, а аранжиментът е на Теодор Ташев (TeT Master).

„Много съм щастлива, че песента вече е факт. С DJ JERRY сме много близки и винаги, когато разговаряме, обсъждаме евентуален наш съвместен проект. Наскоро ми се обади и каза, че е намерил точното парче. Като го чух ми хареса страшно много и веднага започнахме да мислим какъв текст би бил най-подходящ. И двамата бяхме на мнение, че трябва да е нещо лятно и закачливо. Така се спряхме на „Моят номер”, който Диян Георгиев написа за нас.”, сподели Теодора.

В момента синеоката бургазлийка и дуетната й половинка са на морето, където текат снимките към парчето „Моят номер”. И двамата обещават до няколко дни видеоклипът да е готов и да се завърти в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !