Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Мис България 2010" засне фотосесия за "Мис Свят 2010"

отпечатай новината

18.08.2010 17:00 | Видян 6118 пъти

Актуалната носителка на титлата „Мис България 2010” Ромина Андонова засне специална фотосесия за нуждите на организацията на най-престижния конкурс за красота „Мис Свят 2010”.

Интересните кадри бяха заснети в петзвездния бургаски гранд хотел и спа хотел „Приморец” от талантливите фотографи от „Хамър студио” Георги Божиков и Георги Стоев. Освен снимките с официални рокли на „Феде фешън студио”, Ромина позира със спортно-елегантни тоалети на „Тесис” и със специално изработени за целта модели на бански костюми „Лиска”. Сексапилните кадри са заснети на яхтата на сем. Караненови, собственици на уникалния комплекс „Приморец”. Красивата брюнетка сменя четири визии по време на снимките.

Друг любопитен факт за тази фотосесия е, че тя е изцяло заснета без задължителния за подобен род снимки професионален грим, което демонстрира реалните качества на фотографите и модела.

Ромина Андонова ще представи България на най-престижния световен конкурс за красота „Мис Свят 2010” през ноември във Виетнам, благодарение на подкрепата на зехтин „Родон”.

Фотосесията на Ромина за "Мис Свят 2010" може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !