Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Коко Динев пръска 8 бона в несебърска кръчма

отпечатай новината

21.08.2010 09:00 | Видян 11092 пъти

Коко Динев пръска 8 бона в несебърска кръчма

Кризата явно не е УДАРИЛА Коко Динев. Собственикът на Локо Пд бе видян от наш човек да пръска купчини с пари в ресторант Чевермето в Несебър. Хазартният бос бил в компанията на любимата си Емилия и бившия футболен съдия Атанас Узунов. Още с влизането си в заведението Коко замерил уредника с 500 лв. Сумата веднага му осигурила най-хубавата маса в заведението, която веднага била отрупана с ядене и пиене.

След няколко бързи питиета, Динев не издържал и привикал до него перкусионистите в заведението, които дотърчали до него със скоростта на светлината. Опиянен от ритмите Коко започнал да ги цели с пачки, а щом портфейла на бровеца започнал да изтънява, здравеняците му веднага хуквали към колата, от където вадели свежи пари. Към края на вечерта равносметката била минус 8000 лв, повечето от които били хвърлени по музикантите.

Както Супер 19' разкри преди няколко седмици, Коко Динев е затънал в сериозни дългове и не плаща на подчинените си. Това обаче явно не му пречи да гуляе в тузарски заведения.

източник: Супер 19'

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !