Сашка излиза от ВИПа

В петък Сашка Васева ще напусне Къщата на ВИП Брадър. Не...

Мара е с S-класа, защо реве!

Певицата Мария беше забелязана само 2 дни преди да влезе...

Райна и Константин заедно във Видин

отпечатай новината

23.08.2010 15:00 | Видян 16219 пъти | Коментари 3 | Гласували 2

Райна и Константин заедно във Видин

Пилетата били изгладили различията помежду си и сега живеели в хармония един с друг.

Творческо участие ще събере във Видин бившите любими. След като стана ясно, че певецът ще се жени на 17 септември за годеницата си Надя, се разчу как той и Райна си оправили отношенията. Двамата забравили за някогашните си разправии и дори станали доста добри приятели, които често се чуват по телефона, съобщават от Blife.bg.

Сега ще имат изяви на Видинския панаир, който тази година има амбициозна програма като за фестивал. Празниците започват на 26 август и завършват на 4 септември. През това време ще пеят различни наши поп фолк знаменитости - бялата роза на фолка Славка Калчева, Галена, Ивана, Преслава, Илиян, Константин, Райна, Андреа, Джена.

Очаква се Надя да бъде във Видини, за да види изявата на своя годеник. А от Сърбия пристига прочутият Мирослав Илич, който се очаква да бъде най-голямата певческа атракция на панаира. Изпълнителят ще зарадва видинската (и не само) публика на 31 август.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
03
zosi 09.02.2011 15:16ч.

раина е страхотна ие за коцето

02
ееееееее 18.09.2010 22:52ч.

райна е супер,сто пъти по-готина от надка

01
AZ 23.08.2010 18:13ч.

За мен това са жълтини 'измислици - той ще пее на панаира на 3.09 Райна - на 4. 09- така бе обявено от фирмата 'Райна никога няма да пее с него ' като се сетя как постъпи с песента" Не ми пречи''- толкова много песни има'направи го за да я нарани и от ревност че тя го остави 'песента беше обмисляна заедно и той не постъпи като ИСТИНСКИ МЪЖ МИСЛЯ ЧЕ РАЙНА НЯМА ДА ПЕЕ С НЕГО..................