Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Трио ГАС в Night Flight

отпечатай новината

25.08.2010 13:40 | Видян 5948 пъти

Трио ГАС в Night Flight

Борис Дали, Илиян и Константин вече имат достойна конкуренция в лицето на Галена, Азис и Софи Маринова, или новото актуално трио ГАС. По време на  участието си в Night Flight звездата на „Пайнер“ покани на сцената Азис и Софи, които бяха избрали да се забавляват заедно в клуба, след като преди това си бяха устроили приятелска вечеря в дома на Краля на поп фолка.

Появата на двамата подейства като зелен светофар за Галена. Най-голямата купонджийка  сред фолк звездите, не ги остави да чакат втора възможност и покани колегите си на сцената, за да изпълнят заедно хита й „Знам диагнозата“. Последваха импровизации върху „За да те забравя“, „Пия за тебе“ и още и още хитове. Гостите на Night Flight, сред които и Теди Велинова с приятелска компания, бурно аплодираха трио ГАС, а шоуто им в препълнения клуб продължи до разсъмване.

Night Flight обещава още по-горещи страсти в началото на есента. След Милко Калайджиев и Алисия, които ще закрият летния сезон днес и утре, от 29 август клуба ще затвори врати, но за да ги отвори на 15 септември с обновен интериор и нова още по-вълнуваща програма. Голямата изненада за откриването на новия сезон на 15 септември ще бъде румънския хит мейкър Кости, както и най-популярните звезди у нас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !