Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Balkanika Music Television излъчва на живо Охрид фест 2010

отпечатай новината

26.08.2010 12:45 | Видян 11794 пъти

Balkanika Music Television излъчва на живо Охрид фест 2010

Започна международният фестивал “Охрид фест-Охридски трубадури 2010”. Balkanika Music Television излъчва на живо всички фестивални вечери – от 25 до 28 август от 21.30 часа. Началото бе дадено с “Вечерта на новите звезди”. Днес, 26 август, зрителите ще гледат претендентите за приз в раздел Фолклор. Следват “Поп вечер” и “Интернационална вечер”.

Силно българско участие бележи тази година фестивалът. Новосформираното трио Крум, Дебора и Кристиана ще представят песента “Буба лази” в “Интернационалната вечер” на 28 август. Тримата ще пристигнат ден по-рано в Охрид. “Някои от участниците в поп вечерта са мои добри познати, с които сме се засичали на различни фестивали и събития на Балканите и искам да изгледам представянето им на живо”, споделя Крум. На следващия ден заедно с Дебора и Кристиана ще направят генерална репетиция.

Крум вече има един приз от Охрид фест – Наградата на публиката през 2008 година. Тогава той представи песента “Модел на греха”, а на сцената показа бляскаво шоу заедно с балет “Магия”. Сред родните имена, отличавани на музикалния форум, са още Стефани, Теодора, Емануела, Дарко, Джина Стоева, Радостина Паньова и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !