Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мис Силикон Гергана Райчевска:Бербатов не ми харесва, женствен е!

отпечатай новината

27.08.2010 12:40 | Видян 7919 пъти | Гласували 3

Мис Силикон Гергана Райчевска:Бербатов не ми харесва, женствен е!

В четвъртък, 26 август, студиото на Марк О’Селски бе по-бомбастично от всякога.  На гости на дългоухия симпатяга беше тазгодишната носителка на титлата „Мис Силикон” Гергана Райчевска.

С Марк тя обсъди вкуса си за мъжете, като беше категорична, че соченият секссимвол – футболистът Димитър Бербатов, въобще не й харесва и дори й се струва женствен. „Футболистите са ми много лигави. Харесвам мургави и здрави мъже!” Не такъв е случаят обаче с Бойко Борисов и Слави Трифонов: „Бих правила тройка с тях двамата! Страшни са!”. Райчевска любезно отклони въпросите за връзката й с Георги Иванов – Гонзо, като каза само, че са в много добри, дори приятелски отношения. Но пък не отрече, че е имала авантюра с шампион по самбо. Дали той е Благой Иванов – който налита предимно на Златки, миската отново не разкри.

Гери разказа и за конкурса, който спечели наскоро. „Това не е конкурс за най-голям бюст, трябва и акъл, артистични умения. Наградата ми беше 5000 лв. и един розов вибратор. Не съм го ползвала, защото винаги има мъж до мен”. Кой е той, тя не сподели, но пък стана ясно, че няма проблем от нейна страна той да бъде женен.  Ако обаче се случи така, тя никога нямало да разкрие кой е той.

Марк попита силиконовата си гостенка дали според нея дава добър пример на младите момичета: „По-добре да не вземат пример от мене!” – съвсем искрено отговори тя.
А на въпроса „какви са бъдещите ти творчески планове?”, Гери Райчевска беше категорична: ”Да яхна магаре!”

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !