Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Галя и Яна в Sex&Girls

отпечатай новината

30.08.2010 11:40 | Видян 5545 пъти | Гласували 1

Галя и Яна в Sex&Girls

Вместо танцови Галя от „Сатен” демонстрира снощи папарашки умения в култовия пловдивски клуб „BEDROOM”. Повече от 2 часа тя снима от всички страни еротично извиващите се тела на четирите танцьорки под ритъма на хаус музиката. „Всеки път казвам на момичетата, че и аз ще се кача на сцената, но все намирам сериозна причина да не го направя”, призна една от най-популярните преди време дами в българските светски среди.

Младата жена, имала смелостта да напусне екипа на Слави Трифонов, демонстрира перфектно тяло под къса бяла рокля, две години след като роди дъщеричката си Карина.  Sex&Girls е денс шоуто, с което Галя се завръща на сцената след 3-годишно отсъствие. Тя е продуцент и хореограф на проекта, вдъхновен от втора серия на култовия филм „Сексът и града”, от начина, по който се забавляват жените – хубава музика, чувствени танци и широки усмивки. Вече цяло лято част от екипа на денс проекта е и екс адреналинката Яна. Тя е изключителен професионалист, предпочитам да работя с личности, признава изявяващата се вече повече като продуцент Галя.    

Стартът на Sex&Girls беше през пролетта в градината на пловдивския „BEDROOM”, след което партита продължиха в Bedroom Beach, част от Какао бийч комплекс в Слънчев бряг. В съботната вечер Sex&Girls се завърна в Бедрум – Пловдив, за да открие сезон есен-зима на градските клубни партита.

Над 300 хайлайф личности от града на тепетата и София „изпиваха с очи”  изключително сексапилните тела на танцьорките. В оранжева риза сред множеството се открояваше Владо Вишански, идеологът на верига “Планет клуб”, неотлъчно следван от красивата си съпруга. В компанията на 2 симпатични чернокоски се забавляваше Венци Консулов, собственик на култовия клуб „Плазма” и наследник на империята за майонеза „Краси”.

Група футболисти бяха заели най-отдалеченото сепаре и всякак внимаваха да не попаднат под светкавиците на „папарачката” Галя. Благовест Стойков, съсобственик на казино „Риц”, също не пропусна бляскавото парти. Липсваше единствено българският ас в автомобилния спорт Владо Арабаджиев. Причината за отсъствието му обаче е уважителна – наследникът на известната хотелска фамилия е в чужбина.
На снимките: Екс адреналинката Яна и момичетата от "Сатен" откриха сезон есен-зима на градските клубни партита в култовия "Бедрум"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !