Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

“Биг брадъри” завършиха сезона с летене

отпечатай новината

01.09.2010 13:40 | Видян 2886 пъти

“Биг брадъри” завършиха сезона с летене

Това лято само морето не стигна на родните знаменитости за една пълноценна почивка. Затова освен да плуват в морето или басейна, известните персони вече го правеха и във въздуха.

Забавлението, което завладя родния елит се нарича свободен парашутизъм или body flight  и е достъпно в атракциона „Аеродиум” в Слънчев бряг. Хитовият атракцион изпрати последния ден от август с  цяло семейство знаменитости - семейство Трифонови, които станаха известни покрай интригата с продуцентите в къщата на “Биг брадър фемили”.

Сочените за морални победители поморийци - Христо, Корнелия и дъщеря им Деси направиха семеен полет във въздушния тунел и споделиха, че изживяването не може да се опише с думи. „Избрахме да дойдем тук, дори на почивка не сме ходили още, имаше много работа в заведението ни. От “Биг брадър” направо се гмурнахме в работа, но сега в края на сезона е по-спокойно и решихме да отпуснем с един полет”, каза Христо.

Корнелия сравни двете изживявания – полета и участието в известното риалити. “Общото между двете неща е това, че никога не сме предполагали, че ще ги изпитаме”, заключи съпругата. „Въпреки че участието ни донесе и негативни емоции, то е много силно и хубаво преживяване, също като полета. Разликата е, че докато бяхме във въдуха се отпуснахме и се забавлявахме. Просто докато си горе не мислиш за нищо”, сподели въодушевено Корнелия. Тя добави, че най-силна емоция е изпитала при издиганията на по-голяма височина защото е виждала пейзажа наоколо.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !