бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Тони Стораро, Софи Маринова и Ерик дадоха старт на купоните в The Cotton Club

отпечатай новината

03.09.2010 10:00 | Видян 6790 пъти

Тони Стораро, Софи Маринова и Ерик дадоха старт на купоните в The Cotton Club

На 1 септември, The Cotton Club – перлата на нощния живот в Студентски град, отпразнува старта на новия сезон с грандиозно парти, събрало стотици гости и родни звезди. Препълненото заведение едвам побра многобройните желаещи да видят и чуят на живо кралят на фолка Тони Стораро, който даде начало на есенно-зимните купони в хитовия клуб. Големият Тони буквално пощури феновете си още с появата си на сцената, а бурните аплодисменти и пригласянето на публиката на всяко парче, на моменти заглушаваха дори Човека-глас.

Изненадите за гостите обаче тепърва предстояха. Специално за участието на певеца, в клуба се появиха колегите му Софи Маринова, Ерик и Джордан. За изпълнението на хита “Милиони звезди” Тони Стораро покани при себе си сияещата и в отлично настроение Софи Маринова. Пред всички гости изпълнителят призна, че от ромската перла по-голям глас в България няма, и ако може някой да изпее най-добре парчето, то това е само Софи Маринова. Звездите извисиха гласове, само, за да нажежат още повече страстите в заведението и да предизвикат невиждана еуфория сред публиката. Над два часа Тони Стораро забавлява гостите с най-големите си хитове, но не пропусна да покани на сцената и “своите братя”, както наричаше колегите си Ерик и Джордан.

Всеки от тях поздрави гостите на The Cotton Club с последните си хитове “G-точка” и “Я повтори”, и пожелаха много шумни и незабравими купони през новия сезон. Новата носителка на титлата Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска също се оказа голяма фенка на Тони Стораро. 22-годишната сексапилна брюнетка беше сред гостите на откриването на новия сезон. Притежателката на внушителната 110 см. гръдна обиколка демонстрира женски прелести в оскъден черен тоалет и провокира присъстващите с неприлични танци в компанията на певеца Ерик.

Следващата сряда (8.09), в звездния The Cotton Club ще гостува фолк-дивата Емануела, която ще отпразнува с феновете си сензационния си годеж със сина на шефа на Ара Мюзик – Денис Касъмов!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !