Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

DJ Pierre и музикалният проект Afro Acid в София за SeeMe 5

отпечатай новината

03.09.2010 11:40 | Видян 2561 пъти

DJ Pierre и музикалният проект Afro Acid в София за SeeMe 5

Не са много артистите в историята на денс музиката, които могат да изброят Карл Кокс, Дизел (X-Press 2), Джуниор Васкес, Дани Теналия, Майкъл Майер (Kompakt Records) и Тон Стивън като свои лични фенове. И не много са тези, който са дали начален старт на музикална кариера на изгряващи звезди като Феликс да Хаускет и Рой Дейвис Дж.

Да, това е Легендата, Пионерът, Иноваторът, Геният ди джей, продуцент и автор на ремикси Натаниел Пиер Джоунс - DJ Pierre със само част от имената, които верни фенове, последователи и професионалисти от хаус общността дават като заслужено прозвище.

DJ Pierre пристига със своята парти енергия и хаус настроение в София само за най-голямата платформа за музика в Югоизточна Европа – SeeMe 5, за да покаже на истинските ейсид хаус фенове какво е ейсид!

Заедно със Spanky и Herb J създатели на Афро Ейсид движението (Afro Acid), DJ Pierre подготвя незабравим двучасов хаус сет на феновете си в София на 17-ти вечерта в зала Флоримонт от 23 ч.

DJ Pierre пристига в София, носейки заряда и идеологията на Afro Acid. Феновете по света казват, че на свои изпълнения той дава 1000% от себе си.  Ще чуем “Afro” - по-фънк и соул елементи, а “Acid” – с по-тежкия и остър звук на техното, ейсида.

За да бъдете приобщени към движението елате на 17-ти септември, петък вечер във Флоримонт за едно наистина незабравимо ейсид хаус пътуване!

След него на сцената ще се качи Ейнджъл Аланис, чиято музика варира от хаус и филтрирано диско до тек-хаус и техно. Неговият първи албум “The Subconscious State of Techno” излиза през 1999 г. и постига нечуван интерес. Наскоро той се присъединява към Afro Acid и в момента работи над два нови лейбъла. Ди джей Sergio Mega от Afro Acid ще го последва. Начален старт: 23 ч.!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !