Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Брилянтин в София с изцяло нова визия

отпечатай новината

03.09.2010 16:40 | Видян 7154 пъти

Брилянтин  в София с изцяло нова визия

На 1 септември официално стартира новия клубен сезон в култувия столичен клуб Брилянтин. На партито бяха поканени звезди от музикалната сцена, спортния и артистичния свят и представители на бизнеса. Сред тълпата от над 400 гости танцуваха познати лица от музикалния бранш - Мария Илиева, Галя, певицата AV, Криста, Краси Аврамов. Гости на Брилянтин бяха и редактора на нашумялото мъжко списание „69” Жоро Неделчев, плеймейтката Златка Димитрова, топ моделите Теди Велинова и Виктория Джумпарова, световния шампион по свободна борба и състезател- боец ММА Любомир Геджев, изпълнителен директор на Атика Медия България Христос Христу, футболния мениджър Жоро Градев, Цеци Красимирова, Мадлен Пенева, Румяна Харпацумян и множество други приятели на собствениците, сред които е и Камен Спасов, популярен сред феновете на клубния живот като MC Камен.

„За 7-те години, откакто съществува клуба, сега за първи път правим толкова генерална промяна на интериора и не мога да не се радвам, че гостите ни го приемат много въодушевено”, сподели видимо доволен от партито MC Камен. „Сега Брилянтин е много по-просторен и вече може да поема много повече посетители. Промяната, която направихме за нашите клиенти, продължава и в музикалната програма на клуба, в която всеки ден ще има различен DJ, във вторник партито ще е тематично, а в четвъртък ще изненадваме всички с „Терор на грамофоните”, парти, на което ще звучи музика единствено от плочи. Вероятно хората не знаят, че Брилянтин е един от малкото клубове в България с толкова богата колекция винили, които се радваме, че можем да съживим отново.”

Някои от редовните клиенти на клуба, споделиха, че са останали приятно изненадани от промяната, въпреки опасенията си, че визията ще стане прекалено ВИП и заведението ще си изгуби чара си. Те описаха променения Брилянтин като уютен, стилен и просторен. „Клуба си остава място, където през цялата седмица всеки може да дойде и да се забавлява с приятели”, допълни Камен Спасов (MC Камен) преди лично да застане зад пулта.
Партито започнало с изпълнение на лъчезарната певица Весела Бонева, която всяка сряда ще радва гостите на Брилянтин, завърши в малките часове на нощта с разнообразния музикален избор на MC Камен. Високопоставени лица от вечните съперници Левски и ЦСКА бяха забелязани на двата края на клуба да се оглеждат за някой от подопечните им футболисти, поканени на партито.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !