От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Мъже падат в краката на Емануела

отпечатай новината

09.09.2010 18:00 | Видян 22522 пъти

Мъже падат в краката на Емануела

Снощния купон в звездния The Cotton Club бе повече от разгорещен. Фолк-фурията на “Ара Мюзик” –Емануела, отпразнува с феновете си своя годеж с Денис Касъмов. Двамата пристигнаха в хитовия клуб час преди участието на звездата, и се усамотиха на едно от VIP-сепаретата, за да си гугукат влюбено.

Феновете на Емануела обаче й спретнаха най-голямата изненада – едва стъпила на сцената, сексапилни мъже успяха да се доберат до нея и да паднат в краката й. Разгорещените почитатели на взривоопасната поп-фолк дива един през друг й предлагаха сърцето си. Типично в свой стил, Емануела обяви на шега, че при толкова много неустоими красавци, замислената сватба през май месец може и да се отложи.

Сред гостите на The Cotton Club бе и завърналата се от Ню Йорк Зара, която до късно купонясваше с приятели на фона на хитовете на звездата "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Данък любов”, “Мили мой, ангел мой” и др. По време на своето участие, Емануела за пореден път не изневери на стила си и предложи ефектно шоу, гарнирано с огромна доза провокация. Изпълнителката бе подаръка за бъдещ младоженец, празнуващ ергенското си парти в The Cotton Club. И на него не му се размина, след като горещите танцьорки на заведението го качиха на сцената и му спретнаха един наистина зашеметяващ стриптийз.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !