Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Врачански и Блатчки се карат за пари

отпечатай новината

11.09.2010 09:00 | Видян 9800 пъти

Врачански и Блатчки се карат за пари

Бързият и лесен успех на сериала Стъклен дом е довел до прехвърчане на искри между актьорите, успя да научи СЛАВА от свои хора.

Един от основните проблеми, който тепърва набира сила и ще се разрази в същинска буря в най- скоро време е драстичната разлика в хонорарите на двамата главни актьори.

Асен Блатечки, който е ново лице в сагата, се е уредил да взима с 1000 лева повече на епизод от Калин Врачански, което накарало младият актьор да изпадне в нервна криза. Той не можел да понесе факта, че е подценен и пренебрегнат и не спирал да прави фасони на продуцентите.

След като Блатечки намери място сред екипа, главното действащо лице досега е изпаднало в немилост и било изпратено в девета глуха от сценаристите. По тяхна идея героят Камен не само губел Боряна (Елена Петрова), но и се пропивал. "Асенчо се държи като холивудска звезда и гледа надменно всички покрай себе си и най- вече Врачански. Въпрос на време е двамата да се хванат за гушите", разправят близки до актьорите.

Човек на СЛАВА бе свидетел, как по време на снимки в заведението Бесо, Блатечки се появи строг, начумерен, същински обитател на Холивуд. Той скастри феновете, които понечиха да го щракнат с телефони и апарати. Направи се, че много му досажда тяхното внимание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !