Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Графити-фест показа новите модели на Canyon

отпечатай новината

10.09.2010 14:00 | Видян 3641 пъти

Графити-фест показа новите модели на Canyon

Първата лимитирана графити-серия с марка CANYON дойде у нас в компанията на скейтъри, бийтбоксъри и графити-артисти. Производителят на компютърни аксесоари представи мишки, клавиатури, слушалки, чанти, лаптоп-калъфи и стикери с ярки цветове и експресивен дизайн на мащабен фест в София. Моделите са част от Graffiti Limited Edition – продуктова линия, която ще е достъпна за потребителите само до края на годината.

Новата серия използва пет различни графити-дизайна, специално избрани в международния Urban Art конкурс, който Canyon организира тази пролет. Аксесоарите на марката носят имената на различни скейтборд движения и трикове като Kickflip или Noseslide, което допринася за urban-усещането. Моделите са насочени към младите по възраст и по дух – най-вече към тези, които са отегчени от класическите черни, бели и сиви разцветки на IT-продуктите.

За представянето на серията беше организиран Canyon Graffiti Fest, който протече вчера пред The Mall, бул. Цариградско шосе. На място се събраха някои от най-известните български графити-артисти, скейтъри и хип-хоп танцьори. Mr. AO и GOAT показаха как се рисуват графити и помагаха на начинаещите. Българска скейтборд федерация направи демонстрация по скейт, като на място се изяви и Лозьо Димитров, най-добрият скейтър за 2007 г. Музиката бе избрана от DJ Bugs, а Red One направи зареждащо beat box шоу. Многократния шампион по хип-хоп танци Виктор Милушев спечели оспорвания Hip-Hop Battle във финал с Мариела Станчева, с което си спечели спонсорство от Canyon.

Въпреки капризното време на място се събраха повече от 1500 души. София беше и предпоследната спирка от Canyon Roadshow - мащабно пътуване от Холандия до Румъния през 10 държави в рамките на 10 дни, с което марката отпразнува идването на новата графити-серия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !