Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Албена със сексигри в офиса

отпечатай новината

04.04.2008 13:00 | Видян 4347 пъти | Гласували 1

Албена със сексигри в офиса

Атрактивната изпълнителка на Диапазон Рекърдс записа нова песен само преди седмица, а съвсем наскоро успя да заснеме и видеоклип към нея. Парчето носи звучното име „Boom boom sexy”. Текстът е дело на Герго Милов, а музиката и аранжимента – на Шевчет.

Във видеореализацията на песента Албена се превъплъщава във влиятелна бизнес-дама, която прекарва по-голямата част от времето си работейки в офиса – обичайното ежедневие на жената днес. Нейното положение изисква тя да се движи нявсякъде с охрана.
Всичко изглежда съвсем нормално, докато в един момент започват да се случват някак странни…еротични неща… В офиса – при Албена влиза мъжът, който я охранява, а след него и едно много красиво момиче, което носи шампанско. Между тримата се разменят горещи погледи и докосвания. Режисьорското хрумване представя ту ласките между Албена и момичето, ту тези между охранителя и момичето. Очертава се един любовен триъгълник, който обещава да се случи нещо още по-горещо…
В крайна сметка се оказва, че героинята на Албена всъщност от преумора е заспала на бюрото си и е сънувала страстните сцени. Веднага след това обаче идва отвореният край: В офиса влиза охранителят, а след него и момичето с бутилка шампанско… по-нататъшното развитие е оставено на фантазията на зрителя.

Провокативният клип напълно съответства на текста и музиката на парчето. По време на снимките Албена сменя четири абсолютно различни визии. Обхванати са всички нюанси от елегантното до еротичното, като в тях се включват тоалети, грим и прическа. Снимките са продължили 13 часа. Но както каза Албена: „Екипът беше безупречен и те много ми помогнаха да се справя успешно.”

Режисьор на видеото е Момчил Димитров, стилист е Данчо Христов, за прическите се е погрижил Марио, а за грима – Джули. Един от основните герои в клипа е мъжът на певицата, който се представя в ролята на охранителя.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !