Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елен Колева - руса и удовлетворена

отпечатай новината

03.04.2008 17:24 | Видян 42934 пъти | Гласували 9

Елен Колева - руса и удовлетворена

Младата актриса разбуни духовете с наградата за най-добра филмова актриса за изпълнението си във филма Шивачки. Елен Колева е на 23 години и живее под наем. Денят й е пълен с ангажименти, но това не й тежи, защото очевидно изпитва удоволствие от това, което прави. Аурата на удовлетворен човек я прави приветлива и много симпатична. На амбициозната Елен обаче и това не й стига и решава да допълни ефектното си присъствие, като пристига за фотосесията на EASY прясно изрусена и с ангелско излъчване.

Елен, защо си смени цвета на косата?
Просто така се получи. Стана спонтанно, на момента. Отидох да си правя прическа за фотосесията и изведнъж казах: направете ме руса. За пръв път се боядисвам светла. Даже момичетата в салона ми казаха: “Сега ще видиш мъжете как ще ти връзват като си блондинка”.
Това решение няма  ли да ти попречи за някоя роля?
Не вярвам. Никой не е искал от мен да си седя с един цвят на косата. За театралната игра е по-важно поведението и след  това визията. Има една роля на възрастна жена, която играя. И въпреки че ме гримират, се вижда, че съм по-малка. Но когато си изучил маниерите и поведението, жестовете на една жена и можеш да ги пресъздадеш, това е важното и прави играта.
Как реши да станеш актриса?
Това ми е детска мечта. Запали ме баща ми, който също е бил актьор, а и майка ми е в творческите среди–педагог, хореограф на класически и модерен балет. Татко почина, когато бях на 4 години, но той е казал на майка ми: “Искам тя да стане актриса” и това стои като завет. Много пъти ми е идвало да се откажа, защото има такива интриги и е толкова трудно, но си спомням желанието му и събирам сили да продължа. Обожавам работата си.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !