Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Звезди и ВИП клиенти първи тестваха новите марки автомобили на Ауди в Мюнхен

отпечатай новината

16.09.2010 16:15 | Видян 6323 пъти

Звезди и ВИП клиенти първи тестваха новите марки автомобили на Ауди в Мюнхен

144 любители и клиенти на марката Ауди летяха до Мюнхен този уикенд за тестово шофиране на премиерния модел Ауди А1.

За тази цел “Порше БГ” организира специален полет в баварската столица. Освен Ауди А1 ВИП гостите се насладиха на екстрите и на новите Ауди А7 и Ауди А8L, които изпробваха по магистралата извън града. Още преди тест-драйва на гостите бе прожектиран специален филм за предимствата на новите автомобили, а Лъчезар Георгиев - бранд мениджър на Порше БГ и мениджъра на Ауди за Източна Европа Карстен Домес отговориха на въпросите на медиите и бъдещите собственици на представените марки.

Събитие от подобен характер и мащаб се организира за първи път от автомобилен вносител в България. Гостите, сред които водещата и продуцент Нина Никол, екс “Другата България” Георги Тошев, носителките на титлата Мисис България Галина Недялкова и Елеонора Манчева, имаха възможността да участват в динамично и емоционално преживяване с  „новия голям модел на марката” Ауди А1. Флота от дизайнерски малки автомобили беше предоставена за тестово шофиране на поканените на събитието. Програмата включваше шофиране  по предварително зададен маршрут по магистралите на баварската провинция и динамични упражнения на пистата за обучения на Ауди, разположена в близост до летището.

Полетът на Ауди кацна на терминал 2, където е разположен макетния град на компактния модел - „AreA1”. Наогромна  площ марката станала символ на технологични нововъведения, разкрива всички характеристики на А1, който съчетава на по- малко от 4 м чертите на луксозния сегмент.

Съвсем ексклузивно пред българските гости бяха показани и двете нови бижута в колекцията на Ауди, които ще излязат на пазара съответно 2011 и 2012 госина - RS5 и E-Tron.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !