Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

БОЛИДИ, БЛЯСЪК И СТРАСТИ С ФОРМУЛА 1 В СЕРДИКА ЦЕНТЪР

отпечатай новината

17.09.2010 12:00 | Видян 2648 пъти

БОЛИДИ, БЛЯСЪК И СТРАСТИ С ФОРМУЛА 1 В СЕРДИКА ЦЕНТЪР

В четвъртък вечер, на 16.09.2010 г., на специална церемония в Сердика Център София бяха представени автентични болиди от Формула 1. Шампионските коли на Михаел Шумахер и Деймън Хил, на легендарния Аертон Сена, на Хуан Пабло Монтоя, Фелипе Маса и други ще гостуват в търговския комплекс от 17 септември до 03 октомври. Освен да се насладят на оригиналните експонати, посетителите на Сердика Център ще могат да изпробват пилотските си умения на два автосимулатора или да се състезават с радиоавтомобили на голямата Карера писта. Най-добрите „състезатели” ще получат и награди.

На бляскава церемония, всеки един от  болидите беше детайлно представен от Иван Тенчев с много любопитни факти за уникални постижения. Разкази за пилоти и легендарни победи, пренесоха присъстващите в емоционалния свят на Формула 1.

Сред гостите на официалния коктейл бяха  представители на родния бизнес елит, български автомобилни състезатели и фенове. Специален гост беше Владимир Арабаджиев, който реализира много успешен сезон в GP2 сериите. Любо Ганев, Камен Воденичаров и Ники Кънчев също уважиха представянето на спортните автомобили, а за доброто настроение на публиката се погрижиха балет Дива и Нора.

«Сердика Център е не просто търговски комплекс, а място за пълноценно прекарване на свободното време. Стремим се да предложим на посетителите си емоция, развлечения, които не могат да намерят никъде другаде, но най-вече усещането, че всеки път, когато прекрачат прага на нашия център те са не просто потребители, а специални гости», коментира Димитър Кехайов, управител на Сердика Център София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !