И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Тръгва нов сезон на "Нашите момичета"

отпечатай новината

20.09.2010 11:40 | Видян 9896 пъти

Тръгва нов сезон на

BTV и създателите на "Такъв е Животът"- "Supernova Media" представят вторият сезон на документалното риалити „Нашите момичета - Звезди от Кориците". Както и първият сезон „Футболни съпруги”, форматът показва живота на звездите такъв, какъвто е. Този път ще се запознаем от близо със "Златките” такива, каквито никога не сме ги виждали. От събота 25 септември от 16 ч. очаквайте всичко което стои зад силикона - дързост, амбиция, срам и мечти, ще станете свидетели на разтърсващи откровения и истински сълзи на „Нашите момичета-Звезди от кориците”.
 
В първите епизоди участват някои от най-горещите жени от кориците на мъжките списания - Златка Димитрова Мис Плеймейт 2009,  Биляна Йотовска - Мис Най-сексапилно дупе 2009, Мисис България 2007 - Марияна Маринова и Мис Ноември 2009 на „Плейбой” Елеонора Богданова. Продуцентите на "Supernova Media" подсказаха, че още от най-популярните красавици от мъжките списания и звезди от поп-фолка се снимат в момента за бъдещите епизоди на предаването.
 
Провокативни и чувствени, момичетата разкриват не само телата си, но имат смелостта да разголят и душите си пред зрителите на BTV. Ще видим уникални кадри от личния живот на красавиците и ще надникнем зад кулисите на конкурсите за красота и фотосесиите на мъжките списания. Но това, което само камерата на „"Нашите момичета” може да улови са емоциите, страховете и мечтите на тези жени. Освен еротични модели те са и майки, които възпитават децата си, грижат се за близките си, влюбват се и успяват в този жесток мъжки бизнес. Какво стои зад блясъка и лукса и каква е цената на успеха разказват лично „Нашите момичета - Звезди от кориците” всяка събота от 16ч. само по BTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !