Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Божинов: Не сме разделени с Алисия и имам само един син!

отпечатай новината

20.09.2010 17:30 | Видян 17848 пъти

Божинов: Не сме разделени с Алисия и имам само един син!

Валери Божинов е изключително огорчен от слуховете по негов адрес, че бил изгонил половинката си Алисия и очаквал дете от Николета Лозанова.

Божинов изпрати писмо до “Труд” с надеждата, че ще намери трибуна на истината. “Позволявам си да напиша това писмо, защото търпението ми вече се изчерпва! - обявява звездата на “Парма”. - В медиите от известно време се тиражира някаква измислена история, че съм изгонил Алисия, защото била алчна. Категорично заявявам, че това е плод на нечия фантазия. Алисия е майка на сина ми и с това писмо с цялото ми уважение към медиите ги моля да не я нападат по този грозен начин. Искам да кажа също, че имам само един син и той се казва Валери Божинов! Нито имам, нито съм правил други деца. За мен няма проблем, свикнал съм със слуховете и клюките. Пускам това писмо само заради майката на детето ми Алисия и нашия син, защото всичко рефлектира върху тях.

Колкото до мен - надявам се да ме оставите да се съсредоточа само върху кариерата ми, вместо да отговарям на измислици.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !