Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лияна: Благой настоя връзката ни да добие публичност

отпечатай новината

21.09.2010 15:00 | Видян 9006 пъти

Лияна: Благой настоя връзката ни да добие публичност

Фолк певицата Лияна разпространи официално писмо до медиите чрез своя пиар екип. Поводът е, че се оказала в центъра на цяла лавина от неверни информации относно връзката й с футболиста Благой Георгиев.

“Възпитано момиче съм и не искам да нарушавам добрия тон”, казва самата Лияна, но държи да се чуе и нейната истина за приключилата любовна история.

“Последната измислица е, че Лияна плащала на фотографи, за да я снимат и публикуват нейни снимки с футболиста. Лъжлива е и информацията, че певицата е настоявала връзката им да стане публично достояние”, твърдят пиарите на певицата и продължават с опроверженията: “Другите измислици са, че той я е изоставил заради рускиня, и че тя публично се хвалела, че джипът й е подарък от него.”

Истинската причина връзката на Благой Георгиев и Лияна да добие публичност, била в Благой, а не в Лияна. Пред нейната пиарка и в присъствието на още двама души футболистът изрично настоял за това. Според певицата този факт е достатъчно доказателство за абсурдността на твърденията, че тя дори е плащала на папарак да се покажат заедно, след като халфът е същинският инициатор за огласяването на връзката им.

Информацията, че заради друга жена е настъпил краят на отношенията им, също са плод на фантазии. Причината Лияна да изостави Благой не е в негова изневяра, а просто отношенията им са охладнели.

Пред нито една медия Лияна не е твърдяла, че джипът, който кара, й е подарък от Благой Георгиев. Той й е даден от Махмуд, бащата на дъщеря й Денис.

Самият Благой отрича, че подобни информации идват от него. Той дори наруши медийното си мълчание, за да опровергае писанията, че Лияна е използвачка. В прессъобщение националът заяви, че никога не е наричал Лияна използвачка, която си прави пиар на негов гръб, и че всички публикации, които се позовават на негови думи, са лъжи.

“В такъв случай остава въпросът - кой стои зад кампанията, целяща да дискредитира певицата?”, питат се пиарите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !