Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Роси Иванова в тризонет за милион евро

отпечатай новината

05.04.2008 09:00 | Видян 49897 пъти | Гласували 3

Роси Иванова в тризонет за милион евро

Само на 20 Мис България 2005 Роси Иванова се радва на холивудски стандарт на живот. Как го получава едно момиче от Русе само за 3 години? По какъв начин брюнетката се превръща от пепеляшка в истинска принцеса, четете следващите редове.

Най-новата придобивка на Мис България 2005 Росица Иванова е тризонет, както кой знае защо наричат триетажните апартаменти, на най-популярната улица в идеалния център на София.
Ако се вярва на клюката, достигнала до СЛАВА, лукс апартаментът й е подарък от последното й гадже – гръцкия бизнесмен Лукас Бекярис. Двамата живеели там от известно време на семейни начала. За връзката на красавицата със собственика на пицария Тоскана, писахме първи миналото лято, когато отношенията им бяха демонстрирани на преоткриването на Най клуб.
Днес Роси вече се шири в три ката сараи (както се пее в една народна песен) и замени Тойотата си с един от най-скъпите модели на Мерцедес – Slk, „обзаведен” с червен кожен салон. Понеже автомобилът едва ли е от манекенски хонорари, можем да предположим, че това отново щедър дар от по-възрастния й приятел. Което е учудващо, защото разбива клишето за южните ни съседи, че са стиснати или по-меко казано - доста пестеливи.

 

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !