Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Играта „СМС за Милиони” промени живота на санитарка от ИСУЛ

отпечатай новината

27.09.2010 17:00 | Видян 9497 пъти | Гласували 2

Играта „СМС за Милиони” промени живота на санитарка от ИСУЛ

Най-новата игра „СМС за Милиони” по Нова ТВ даде шанс на 56-годишната Капка Костадинова от София да промени живота си. Санитарката от ИСУЛ беше първата участничка, която спечели атрактивните 20 хил. лв. през миналата седмица. Капка е майка на две деца и баба на три внучета и това е първата печалба в живота й. С наградата ще покрие банковите си кредити и ще изпълни мечтата на едно от внучетата си – да му купи лаптоп.

“Водещият Ники Кънчев ме мотивира да участвам”, сподели г-жа Костадинова и допълни, че иска да играе и за колата, нищо че не е шофьор.

Общо 6 участника спечелиха големите награди от играта  „СМС за Милиони” от старта й на 20 септември досега. Иво Михайлов, Добролюба Тодорова, Силвия Тачева, Мария Христова и Явор Динков са останалите победители от изтеклата седмица. Тази вечер Ники Кънчев ще изтегли още двама, единият от които ще спечели чисто нов червен Фолксваген Голф 6, а другият ще грабне първия седмичен джакпот в размер на почти 18 хил. лв. За него се състезават тримата участници, събрали най-много точки, т.е. отговорили правилно на най-много въпроси.

Право на участие в играта имат всички потребители на М-Тел, Глобул и Виваком, навършили 18 години, които изпратят с безплатен СМС своето ЕГН на номер 9999 за регистрация. „СМС за Милиони” се организира от „Ню Геймс” с партньорството на М-Тел. Според задължителните игрални условия и правила за провеждане на "СМС за Милиони", одобрени от Държавната комисия по хазарта (ДКХ), регистрацията се извършва чрез ЕГН с оглед недопускане на участници, които не са навършили пълнолетие. Организаторът на играта е регистриран като администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни и е предприел всички средства за опазване на тайната на притежаваната информация, в съответсвие със Закона за защита на личните данни.

Всеки делничен ден в студиото на Нова ТВ на живо в 18.20 ч. победителят от предишния ден тегли името на новия печеливш на 20 000 лв. или на Фолксваген Голф 6, в събота предаването е от 18.00 часа, а в неделя – от 17.40 часа. Пълна информация за новата игра, както и условията за участие в нея можете да получите на сайта  www.smsmilioni.bg. До 31 декември 2010 г. в играта ще бъдат раздадени рекордните над 1 милион лева под формата на парични награди и 60 нови автомобила Фолксваген Голф Шесто поколение, пълни с екстри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !