Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Евгени Минчев вече се готви за 2 юни

отпечатай новината

06.04.2008 09:55 | Видян 5741 пъти | Гласували 1

Евгени Минчев вече се готви за 2 юни

Евгени Минчев вече се готви за предстоящият му рожден ден. Както винаги и тази година той ще направи парти. Пред медиите знаменитостта сподели, че вече половината от билетите са продадени, а събитието е чак на 2 юни.

Първите куверти са купени от пластичния хирург Ангел Енчев.

Говори си, че дамата на празника на Минчев ще бъде актрисата Аня Пенчева.

Този петък граф Андрей Толстой пристигна с мистериозна дама, вместо със съпругата си. Двамата отседнаха в президентския апартамент в хотел „Шератон”. В стаята на руските гости ще ги очаква изстудена любимата водка на благородника – „Руски стандарт”. Вчера пък от Москва пристигна 5 кг. червен хайвер, който гостите ще опитат от диамантена, платинена и златна маса.

Преди няколко дни 5236 лв. бяха връчени на отец Александър Карягин, който е предстоятел на Руската църква. Средствата ще отидат за лечението на малката Анна-Мария, болна от церебрална парализа. Детето ще се оперира в Москва. Евгени Минчев убедил бизнесдамата Лили Червенякова да подпомогне благородната кауза под патронажа на Руския бал.

Изненадата на  събитието ще бъде най-малкият изпълнител от „Мюзик айдъл” Денислав. Той ще пее пред 350-те богаташи. Евгени Минчев оценил таланта му и решил да помогне за светския дебют на младежа пред елита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !