Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Scooter ще взриви Христо Ботев на 5 октомври

отпечатай новината

28.09.2010 17:40 | Видян 3461 пъти

Scooter ще взриви Христо Ботев на 5 октомври

Абсолютно никакви неонови лапми не трябва да има в съблекалните на немската техно банда за престоя им в София! Светлинното шоу ще се случва на сцената, а не отзад все пак! Сценичното осветление ще бъде грандиозно и за сметка на това Scooter искат да имат приятна, спокойхна и комфортна бекстейдж зона. Зад кулисите ще има покои с два разточително меки дивани, маси и кресла за пълно разпускане. Поискана е още специална закачалка за шапки и голям свещник (за минимум 20 свещи). Освен обичайните питиета – минерална вода, сода, доматен сок, абълков и портокалов сок, бирички и водка, е поръчано и огромно количество лед – цели 10 килограма! Бандата държи да е заредена и с немско бяло вино, но едва ли ще откажат да пробват и нашата реколта.

На сцената заедно със Scooter ще се качат и сексапилните български танцьорки Маргарита Будинова и Елица Павликенова. 

За големия купон стана ясно, че се е приготвила и Николета Лозанова. Оказа се, че Scooter са любима нейна група още от 90-те, когато разбиваха дискотеките с хитовете си и сега, на 5 октомври ще видим красавицата на преди позиции в залата в деня на концерта! Николета се запасила с билет за шоуто буквално дни след обявяването му. С каква прическа и стайлинг ще се появи в зала Христо Ботев все още е тайна, както и кой точно ще я продружава на партито.

Групата ще се срещне и с още 10 от своите най-запалени български фенове, които могат да спечелят тази награда в ефира на медийните партньори на събитието радио NRJ, списание Хай Клуб, радио N-Joy, и mp3.bg !!!


SCOOTER

След като издадоха суперуспешния си албум The Ultimate Aural Orgasm, влязоха трайно в програмата на клубовете с хита си  Behind The Cow, в който рамо е дал и колегата им Fatman Scoop и обиколиха света със супер енергичния си и зарибяващ сет, диджеите от Хамбург са готови да направят и своята първа спирка в България.
Верни на своя дух, SCOOTER продължават да разбиват всички класации. Турнето им UNDER THE RADAR OVER THE TOP по името на новия им албум достига нови висоти в живото изпълнение с новаторски сетове, екстремна пиротехника и най-новото в светлинния и звуковия дизайн. 2010 посреща SCOOTER обратно в играта, да се готвят феновете!
Scooter са автори на гениални класики от зората на техното като ‘Valleé de Larmes’, ‘Hyper Hyper’, което само в Германия продава над 700 000 копия, серията от топ хитове като ‘Move Your Ass!’, ‘Friends’ и ‘Endless Summer’, както и химна на всички геймъри – парчето създадено специално за саундтрака към Mortal Kombat Annihilation – ‘Fire’.
SCOOTER идват за първи път у нас на 5 октомври по покана на Болкън Ентъртейнмънт!!!

Диджеите ще взривят зала Христо Ботев от 21.00 часа. Билетите за шоуто са на цени от 30 лв на предварителна продажба и 40 лв в деня на концерта в мрежата на Eventim.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !