Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Боби и Пацо: ”Искаме собствено тв шоу”

отпечатай новината

29.09.2010 09:20 | Видян 3413 пъти

Боби и Пацо: ”Искаме собствено тв шоу”

„Можем да направим вечерно ток шоу, за което всички да говорят на следващия ден. Знаем какво искат младите хора и как да ги накараме да се забавляват. Имаме опит в телевизията - Пацо в „Биг Брадър” и аз от „Кабината”. Ние сме различни, в песните си наблягаме на забавното, на шоу елемента и ако ни се даде възможност да направим предаване то ще бъде такова каквото няма никъде, а ще можем да пеем и песните си, както и да правим парчета по често! Знам че рано или късно това ще ни се случи, тъй като феновете ни стават все повече, а и няма да се задоволим само с музиката която правим”,това сподели Боби който се занимава с продуцирането на дуета!
Междувремено песента „Резачка” на Боби и Пацо вече може да се похвали с това, че над 30 000 хиляди души я имат в домашната си колекция, като Mp3, както и че в много дискотеки е една от най-поръчваните!
В средата на ноември ще се появи и видеоклип на песента, като атрактивният дует се надява звездата на Левски Христо Йовов, който е възпят в нея, да приеме поканата за участие в клипа!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !