Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Ангел и брадърката Елеонора заедно във видеоклип

отпечатай новината

29.09.2010 15:00 | Видян 10236 пъти

Ангел и брадърката Елеонора заедно във видеоклип

Вече е факт новият клип на Ангел, който от днес се излъчва в ефира на Фен ТВ. Той е към песента “Като хлапачка” - първата в кариерата му на изпълнител от каталога на “Ара мюзик”, която е и по негова музика.

Видеото е със супер забавен сюжет. Главните герои са Ангел, атрактивната Елеонора Палавейска от “Big Brother Family” и Хари – един от най-близките приятели на певеца. Историята се завърта около пламналата страст между Ангел и Елеонора, която е ''леко грешна'', тъй като тя е гадже с превъплътилия се в рапър Хари, но пък палавият текст на парчето разказва точно за палави подвизи. Свалките между изпълнителя и брадърката са леко наивни, но много сладки и накрая дават резултат – точно като в истинския живот.

От закачливи тийндрешки до сексапилно бельо, от детски игри до палави креватни подвизи, от градинки и площадки до намачкани чаршафи – във видеото има всичко, а за финал – една зелена жигула.

Комична случка станала и по време на снимките, които се провели в град Елин Пелин. Елеонора трябвало да прескочи една ограда, но екипът така и не успял да получи разрешение от собственичката на съпросния двор. И затова решили да действат "на сляпо", без да са се допитали предварително до стопанката. И за зла участ, на втория дубъл възрастна жена излязла и подгонила Елеонора с пръчка, крещейки, че е крадец.

“Много настроение имаше по време на снимките. Режисьор е Люси Иларионов, чиято беше и идеята за сюжета. Изключително съм впечатлен от кадрите, в които съм сниман на фона на нощното небе – специално чакахме да се стъмни така и сме доволни от постигнатия ефект. А относно Елеонора и участието й в моя клип, мога вече да споделя, че сме много, много близки с нея, пък нека всеки го разбира, както желае!”, разказа Ангел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !