Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Пристрастен комарджия се бори за любовта си в „Истината за нас”

отпечатай новината

01.10.2010 15:20 | Видян 4134 пъти

Пристрастен комарджия се бори за любовта си в „Истината за нас”

Тази неделя в „Истината за нас” зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на развръзката в историята на Николай и Антонина от Лондон. Двамата участници от първия епизод на шоуто вече си казаха всичко, за което им е липсвало кураж да признаят досега. Този уикенд те ще вземат най-важното решение в живота и на двамата – дали да се оженят. В студиото на предаването, в което кандидат-младоженци проверяват доверието помежду си, за първи път ще прозвучи Менделсон.

Елица и Ради от София са следващите герои в „Истината за нас”. Той е 26-годишен таксиметров шофьор, силно пристрастен към хазарта. Тя е на 22 години и в момента е безработна. Заедно са от 5 години, обичат се лудо, но хазартната зависимост на Ради се оказва сериозна пречка в отношенията им. Многократните му увещания, че е приключил с комара, остават само на думи. Неотдавна двамата отлагат първоначалната дата на сватбата си заради поредния му дълг от залагания. Макар и сърдита, Елица му прощава отново и даже изтегля банков кредит, за да покрие задължението на любимия си. Невъзможността на годеника й да се справи с хазарта и липсата на воля, изключително тревожат младата жена. Чрез участието си в шоуто тя иска да получи категоричен отговор от партньора си дали наистина ще спре да играе комар. От неговата искреност пък зависи окончателното й решението за брак.

„Взимал ли си пари от мен, без мое знание, за да играеш хазарт?”, „Ще спреш ли да играеш комар?”, „Ще ме напуснеш ли, ако пак започна да играя комар?” – са някои от въпросите, които Ради и Елица ще отправят един към друг в „Истината за нас” на 3 октомври.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !