Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Breakdown 2010 се завръща

отпечатай новината

01.10.2010 16:20 | Видян 2274 пъти | Гласували 1

Breakdown 2010 се завръща

Electric Force представят, за осми пореден път открит международен шампионат по брейк под името “Breakdown”. Танцови битки с директно елиминиране между лидерите от европейската брейкденс сцена и най-добрите български групи.

Шестнадесетте най-добри групи преминали предварителната фаза на елиминации ще стъпят на сцената в зала Зала “Универсиада” на 17-ти Октомври за да премерят сили в един истински спектакъл с начало 18часа.Всяка група ще бъде представена от своите трима фаворита. Breakdown е открит шампионат и дава възможност на танцьори от различни възрасти да вземат участие, достигайки до него, преминавайки фаза на елиминации.Регистрацията за участие се извършва през уебсайта Breakdown2010.com.

Специални гости на събитието ще бъдат Junior от Франция – победител във телевизионното реалити „You got talent” за Франция през 2007-ма година, Yaman също от Франция – танцьор в последното турне на Мадона „Sticky and sweet tour”, посетил с него и България през 2009-та година; Mr. Bubchow от Испания – хореограф на участници в телевизионно танцово реалити „Fama”.

Присъствието и музиката на ди-джейския тандем DJ Madman/ DJ Kyle (Канарски о-ви, Испания) – “свирили” на финалната битка на Masdanza, и на Beggars Deluxe със Trek Life и Oddyssey ще нажежава допълнително атмосферата на Breakdown 2010. Ценени от танцьорите по света, те винаги успяват да ги мотивират да покажат най-добрите си умения под звуците на Hip-hop и Latin Funk, смесени от техните грамофони.

Специално за тазгодишното издание на BREAKDOWN директно от NY пристигат за едночасов лайв и представяне на своят нов албум „Between Heaven and Hell” – ню-йоркското Ем Си Q-UNIQUE , съпортван от ди джея на ню-йоркската хардкор хип-хоп банда Non Phixion/ La Coka Nostra – DJ Eclipse, които са официални членове на пионерите в хип-хоп движението легендарните Rocksteady Crew.

Билети в мрежата на “EVENTIM” (партнъори с “office 1 superstore” & “orange etc”)

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !