Кралски коне избягаха, хукнаха през...

Кралски коне избягаха, хукнаха през Лондон: Фото на деня

Б.Рашков бие след въпрос защо 10 пъти...

Бойко Рашков, ПП, нападна с удари журналист, който му...

Врачански крие гаджето

отпечатай новината

03.10.2010 09:00 | Видян 5082 пъти

Врачански крие гаджето

МИСТЕРИЯТА около новото гадже на Калин Врачански продължава с пълна сила. ТВ идолът умело скри любимата си на партито преди старта на новия сезон на Стъклен дом. Брюнетката обаче не убегна от обектива на Супер 19', който единствен улови звездата двойка.

Като истински тузар Врачански се появи на купона с час и половина закъснение с идеята да остане незабелязан. Калин дойде пеша, а не с лимузина като колегите си, придружаван от красива брюнетка. Малко преди да влезе във Военния клуб обаче любимата му изостана и се смеси с тълпата около бара на терасата.
Врачански пък умело финтира репортерите вътре, които с нетърпение очакваха да научат нещо за тайнствената му половинка. „Сам съм. За всичко друго се обръщате към пиара“, каза Калин и с чаша уиски в ръка се запъти към колегите си. Добре го играеше соло.

Неотдавна колегите от 168 часа щракнаха актьора с тайнственото момиче, за което разбрахме, че е бивше гадже на Росен от предаването Островът на изкушението.

От липса на женски ласки не може да се оплаче и Бойко Кръстанов, който играе брата на Врачански в сериала – Дани. Гаджето на симпатягата – 21-годишната манекенката Ива Янкулова, се разкъсва от ревност заради близките отношения на любимия си с екранната му партньорка Радина Кърджилова, разузна Супер 19’.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !