Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Денислав е романтичен и сам

отпечатай новината

05.10.2010 09:20 | Видян 9236 пъти

Денислав е романтичен и сам

Денислав е новото попълнение в поп фолк гилдията. Младежът от Шумен, който нашумя покрай участието си в „Биг Брадър 4” и връзката му със Соня Немска, беше гост в предаването по ББТ „Така го правят жените”. Там той изрази мнението си, че за да успее един изпълнител, трябва да има талант и контакт с публиката.

 Атрактивният мачо, който отскоро е изпълнител на компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises”, отговори искрено на всички въпроси на водещата Лора Георгиева. Разказа за това, че има няколко дюнерджийници в Шумен, как се е пробвал и в София, но не се е получило. Сподели, че бизнесът му върви добре и сега, когато има възможност да осъществи една от мечтите си – да е певец-го прави без да се замисли – „Млади сме и трябва да пробваме от всичко”- отсече Денислав. На брадъра му предстоят снимки на клип към последната му песен „Дюнер кючек”. Идеята е видеото да е интересно, секси и игриво, каквото е парчето.  „Идеята за „Дюнер кючек” се роди отдавна. Самата песен бе записана преди 5-6 месеца, но исках да я пуснем за лятото.

Преди това пуснах баладата „Няма те в мен” – чувствена, силна и стойностна балада. Сега е ред на песен за дискотеките, за забваление.” – казва Денислав. Изпълнителят на „Real Enterprises” се определи като романтичен и сподели, че сърцето му е свободно - „След драмите със Соня Немска и Славена, прекратих отношенията си и с двете. Сега съм сам. Единственото, което искам сега е да успея в живота и да постигна мечтите си” – заключи мачото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !