Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Безплатни напитки и дъвки в цената за театър

отпечатай новината

05.10.2010 13:20 | Видян 5305 пъти | Гласували 1

Безплатни напитки и дъвки в цената за театър

През новия театрален сезон зрителите, закупили билети за всички постановки на театрална формация „Мелпомена”, ще получават като бонус безплатни напитки и дъвки. Идеята е на мениджъра на трупата Светлин Стоилов, който залага на „американската формула” в управлението и правенето на театър. Живял повече от 5 години отвъд океана, Светлин знае, че специалното отношението към зрителя е важна предпоставка за успеха на частния театър.

Представленията на „Мелпомена” са едни от най-любимите и предпочитаните сред софийска публика. Затова и билетите за комедиите „Вражалец” и „Благородният испанец” се изкупуват за броени дни след старта на продажбите. Срещите с Димитър Рачков, Любо Нейков, Стефан Рядков, Асен Блатечки, Деси Бакърджиева, Елена Петрова, Светлана Бонин, Мария Статулова винаги са подплатени с много смях и незабравими емоции.

 За да компенсира трудностите около намирането на билети и за да засвидетелства уважение към ценителите на театралното изкуство, директорът на частната формация ще раздава подаръци. „Чрез този макар и малък жест искам да изкажа благодарност към нашата публика за доверието и обичта, които получаваме. Щастлив съм, че дори и в момент, особено труден за българския театър, салоните ни са винаги пълни”, споделя Светлин Стоилов, син на големия режисьор Георги Стоилов, създател на „Мелпомена”

Следващите представления на актьорите от „Мелпомена” ще бъдат на 12 и 13 октомври в театър „Сълза и смях” /ул. Г.С. Раковски 127/, който от тази есен вече е открита сцена на Народен театър „Иван Вазов”. Билети за „Вражалец” и „Благородният испанец” се продават на касите и на двата театъра.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !