Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Даяна търси истинската любов

отпечатай новината

06.10.2010 16:00 | Видян 4347 пъти

Даяна търси истинската любов

Даяна бе гост в предаването „Открит микрофон” по радио Сигнал плюс. Там тя откровено разказа за любовта, за русия цвят на косата си, за предстоящия си клип.... „От две години се опитвам да променя нещо в себе си. Мисля, че тъй като кожата ми е по-бяла и русото ми отива. Имах нужда от промяна” – споделя изпълнителката на „Real Enterprises”. Тя разказа, че е приключила 6-годишна връзка и сега са в добри отношения с вече бившия си приятел. Даяна каза, че никога не е била сама и затова сега не иска да бърза. „Не съм по флиртовете. Връзките ми са доста по-малко от пръстите на двете ми ръце” – изненадващо довери блондинката.

Талантливата певица успокои почитателите си, че до дни ще снима клип към баладата „Вземи ми всичко”. „Не бързахме с моя продуцент Ники Китаеца да снимаме клип, защото няма къде да се излъчва. Сега когато телевизията на ДесиСлава DSTV е факт, и изпълнителите на „Real Enterprises” ще имат повече клипове.” Според Даяна, за да е актуален един изпълнител, трябва на 2-3 месеца да изкарва песен и клип. „Едно от най-важните неща е да имаш силен гръб, за да се релизираш.” – твърди изпълнителката на „Признай”. Тя поясни, че под това се разбира финансова незавимисост. „Аз съм амбициозна, но не с цената на всичко. Не бих направила компромис да съм с човек, който да ми помага финансово, само и само да съм на върха.

Любовта е най-важното. Има ли любов, всичко друго се подрежда някакси.” – обясни русото изкушение. Час и половина певицата беше искрена и отговори на въпросите на зрителите, както и  на няколко колеги, които й звъннаха в ефир. „Искам хората да ме запомнят с моите песни. Знам, че без скандал и без провокации не може, но аз не съм този тип човек-аз залагам главно на глас.” –завърши Даяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !