Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

От днес NHL по Film+

отпечатай новината

07.10.2010 10:00 | Видян 2055 пъти

От днес NHL по Film+

От днес по Film+ започва излъчването на едно от най-обсъжданите събития в спортния свят – американската хокейна лига NHL. От 19:00 часа каналът ще излъчи на живо мач от „Хартуол Арена” в Хелзинки между отборите „Carolina Hurricanes” и  „Minnesota Wild”. 

Важно е да се отбележи, че за първи път в своята история NHL ще се проведе на територията на Европа. В състава и на двата отбора „Carolina Hurricanes” и  „Minnesota Wild” играят финландски хокеисти. Точно заради европейците в отборите, NHL се провежда на европейска територия.
По Film+ днес зрителите ще имат възможността да срещнат голмайстора на „ураганите” Юси Йокинен, както и наистина обещаващия играч Туомо Рууту. Финландецът в състава на „Minnesota Wild” е не кой да е, а капитанът Мико Койву, чийто договор с отбора наскоро бе удължен.

Генералният директор на „Minnesota Wild” Чък Флетчър казва, че Мико е „нашият най-добър хокеист”, а успешните хокейни сезони за него тепърва предстоят.
Насладете се на хокейната интрига по Film+, насладете се на качествен хокей по Film+, гледайте първия мач от NHL днес от 19:00 часа по Film+.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !