Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

„Ранобудно петленце” ще буди отново най-малките слушатели на „Хоризонт”

отпечатай новината

07.10.2010 10:20 | Видян 2421 пъти

„Ранобудно петленце” ще буди отново най-малките слушатели на „Хоризонт”

„Ранобудното петленце”, с което се будеха поколения пораснали деца, ще разказва отново приказки по „Хоризонт” от 11 октомври (понеделник) 2010 г. -  всяка делнична сутрин в 6.55 часа, а в събота и неделя  - час по-късно, в 7.55 часа. Зад гласовете на любимите детски герои стоят актьорите от театър „Вилекула”, които заедно с програма „Хоризонт” на БНР, ще посрещнат своите малки приятели на голям детски празник на 10 октомври (неделя) 2010 г., от 16.00 часа, в Първо студио на БНР.

Куклени герои ще пеят, рисуват и танцуват с тях, всяко дете ще получи захарно петле и DVD с популярни детски песнички, продукция на „Рекламно-издателската къща” на БНР. На празника малчуганите ще чуят и видят премиерата на Ранобудното петленце – приказка за това как да обичат и пазят широките усмивки на лицата си.

„Ранобудното петленце беше верен ефирен приятел на поколения български деца. Идеята на програма „Хоризонт” е да среща отново най-малките си слушатели с любими приказни герои и да им отдава специално внимание в ефира си. Възрастните все по-малко имат навик и време да четат приказки на децата си. В известен смисъл възкресяването на знаковата за БНР рубрика е наш колективен опит да се реваншираме за това” - казва Калина Станчева – програмен директор на „Хоризонт”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !