Дизайнер: Изкуственият интелект

Дизайнер: Изкуственият интелект

3500 г: Най-старата маслина в света,...

3500 г: Най-старата маслина в света, Крит

ПРАВОСЪДНАТА МИНИСТЪРКА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПОЕМА ФЕСТА ХОЛДИНГ

отпечатай новината

08.10.2010 13:20 | Видян 3741 пъти

ПРАВОСЪДНАТА МИНИСТЪРКА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ПОЕМА ФЕСТА ХОЛДИНГ

Меглена Танчева отива на работа при приятелката си Петя Славова, можоритарен собственик на холдинга, в който влизат Инвестбанк, винарните "Черноморско злато", градски и ваканционни хотели. Уволнена е пиарката на компанията.

Днес царската любимка и министърка на правосъдието по времето на Тройната коалиция Меглена Тачева си избра кабинет в сградата на "Феста холдинг" в полите на Витоша, както прогнозира преди 2 седмици вестник Супер 19 '. Близката дружба свързва бившата варненска съдийка и бившата шефка на банков клон в морската столица.

Приятелството им е скрепено и с бизнес - партньорство. Същевременно Петя Славова, наричана от някои медии "най - богатата българка" уволни пиарката на холдинга Цвети Лозарова. Според източници на Bulgaria News тя била нарочена за виновник за негативните публикации по адрес на Петя Славова от последните седмици.

Взрив от отрицателни коментари ескалира в публичното пространство след сватбата на 24-годишната  Жени Славова (дъщеря на Петя Славова от брака ѝ със строителния  предприемач Венцислав Дорелов) през август  в резиденция "Лозенец" в София, за която вестникарски публикации твърдят, че е струвала 700 000 лева и е била платена от Инвестбанк.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !