Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

БЛАГОЙ ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ ХРИСТИНА. ТЯ ИЗЛИЗА С ДРУГ

отпечатай новината

09.10.2010 09:00 | Видян 12408 пъти | Гласували 1

БЛАГОЙ ИСКА ДА СИ ВЪРНЕ ХРИСТИНА. ТЯ ИЗЛИЗА С ДРУГ

Истинска драма се разиграва около футболистът на Терек Благой Георгиев и майката на дъщеря му Йоанна – Христина, научи СЛАВА от свои източници. Играчът всячески се опитва да си върне бившата гимнастичка. Именно негова била и идеята заедно да заминат за Русия след квалификационната среща между България и Уелс, която се играе утре.

Не на същото мнение обаче била Христина, твърдят клюкари. Тя общувала с Благой, но доста резервирано и само когато ставало дума за детето. Пред свои приятелки спортистката споделила, че не е готова да даде втори шанс на бившият си любим, който я заряза заради бурна връзка с фолк певицата Лияна. Според нейните думи и тя се нуждаела от разнообразие в личиния си живот.
Според наши източници Христина редовно спортува на стадиона на НСА в Студентски град и то в компанията на висок левент. Студенти от спортната академия се кълнат, че след тренировките двамата отпрашвали в незнайна посока, а веднъж даже обядвали в съседен ресторант. Мълвата разнася, че младежът карал черен ML и кавалерски отварял вратата на Хриси. Мацката видимо била много щастлива и положително заредена.

Информацията вече била достигнала и до ушите на Благой, който само виновно вдигал рамене и заявил, че може би с новият й партньор ги събира единствено спорта и едва ли има нещо повече между тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !