Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Графа се завърна със супер хит и нова визия

отпечатай новината

08.10.2010 15:20 | Видян 5596 пъти | Гласували 1

Графа се завърна със супер хит и нова визия

С нестандартно представяне и при повишен медиен интерес беше открита промоцията на новия сингъл на Графа „Невидим“. На сцената на столичния клуб Маскара се появи самия дявол, съпровождан от странен дух, които заговориха с гласове от отвъдното. Двамата злодеи всъщност се оказаха доста добронамерени, като обявиха подробности за новия проект на Графа и режисьорския екип от Форуърд Пикчърс, реализирал клипа.

Разкриха, че новата им визия е базирана на идейната концепция на Малин Миланов – Монти от Форуърд Пикчърс, чиято е и хрумката за стила на целия видеоклип. След секунди маските бяха свалени и зад тях се оказаха Графа и съдружничката му в продуцентска компания Монте Мюзик – Магдалена Сотирова, които дадоха старт на първото официално излъчване на видеото „Невидим“. Мария Илиева, Monyx, Вики и Десо от Мастило, Любо, Tri O Five, Вяра Атова - AV, Елена Петрова и други знаменити гости аплодираха бурно Графа и го поздравиха за новата му песен и видеоклип, а десетки журналисти се струпаха около поп идола за подробности около  „Невидим“.

Музиката, текста и аранжимента на песента са направени от Графа, а с неговия добър приятел режисьора Мартин Макариев обсъждат идеята за видеоклип и решават Монте Мюзик и Форуърд Пикчърс заедно да реализират видеопродукцията. Четири уникални дами получават роли в „Невидим“ - Индира, Елизабет, Ирина и Смила . В клипа Графа е в идеална спортна форма и отново с китара в ръка.

През последните месеци изпълнителят предпочете да се скрие от обществения живот и да отдели повече време за композиране и запис на песните за новия му албум, който предстои да излезе до края на годината.  Още една добра новина, освен първите положителни отзиви за „Невидим“ , зарадва Графа през последните дни – той стана носител на награда „Най-добър поп изпълнител на югоизточна Европа“ според SeeMe.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !